Skip to Content

Vi hjälper dig till ett friskare liv med överviktsoperation

Boka konsultation

Aleris specialister har lång erfarenhet av att hjälpa personer som lider av övervikt. Vi har opererat tusentals patienter som blivit av med sin övervikt och fått ett friskare liv. Hos oss får du mycket rutinerade kirurger som opererar i team om två för en så säker och trygg vård som möjligt.

Du har alltid samma team av kirurger, dietister och sköterskor som känner dig och din historia. Vårt 2-åriga stödprogram är en av anledningarna till våra patienters stora bestående viktnedgång som ligger i topp i Sverige (källa: SOREG). Vi finns i Stockholm och Malmö.

Vårt erbjudande

 1. Konsultation

  Inför operation får du en privat konsultation med våra kirurger och vår dietist för att få råd om operation är ett alternativ för dig. Du får ställa dina frågor i lugn och ro.

 2. Operation

  Du är i mycket trygga händer. Våra kirurger har lång erfarenhet och inför operation hjälper vi dig att se om det är gastric bypass eller gastric sleeve som passar dig bäst.

 3. Stödprogram

  De första dygnen efter operation kan du kontakta vår personal när som helst. En viktig trygghet i en tid som kan vara fylld av frågor. Därefter deltar du i vårt stödprogram i upp till två år.

  Pris: 79 500 kronor
Se hela erbjudandet

Våra patienter berättar

Här berättar två av våra patienter, Madeleine och Aziz om sina upplevelser hos oss på Aleris Obestias och hur deras liv har förändrats efter operationen. 

Möt våra specialister

Hur går det till hos oss på Aleris Obesitas? Vem kan vi hjälpa? Här berättar våra experter Christian och Bengt, kirurger, och Josefine, dietist, hur det funkar. 

Back to top