Skip to Content

Vi hjälper dig till ett friskare liv med överviktsoperation

Boka konsultation

Antonia valde Aleris: “Det enda jag ångrar är att jag inte gjorde det tidigare.”

<

Efter två år har hela 80-100 procent av våra patienter på Aleris Obesitas blivit av med sin övervikt. Antonia är en av tusentals personer som valt att göra sin överviktsoperation hos Aleris. Ta del av hennes resa.

Varför välja Aleris för din överviktsoperation?

Aleris specialister har lång erfarenhet av att hjälpa patienter som lider av övervikt. Vi har opererat tusentals patienter som blivit av med sin vikt och fått ett friskare liv. Hos oss får du mycket rutinerade kirurger som opererar i team om två för en så säker och trygg vård som möjligt.

Du får alltid samma team av kirurger, dietister och sköterskor som känner dig och din historia.

Vårt 2-åriga stödprogram är en av anledningarna till våra patienters stora bestående viktnedgång som ligger i topp i Sverige (källa: SOREG).

Boka konsultation

Vårt erbjudande

 1. Konsultation

  Inför operation får du en privat konsultation med våra kirurger och vår dietist för att få råd om operation är ett alternativ för dig. Du får ställa dina frågor i lugn och ro.

 2. Operation

  Du är i mycket trygga händer. Våra kirurger har lång erfarenhet och inför operation hjälper vi dig att se om det är gastric bypass eller gastric sleeve som passar dig bäst.

 3. Stödprogram

  De första dygnen efter operation kan du kontakta vår personal när som helst. En viktig trygghet i en tid som kan vara fylld av frågor. Därefter deltar du i vårt stödprogram i upp till två år.

  Pris 79 500 kr.
Se hela erbjudandet
Back to top