Hjortsbergs äldreboende

 • Vårt boende

  På Hjortsberg finns 59 lägenheter fördelade på tre plan. 40 lägenheter är för särskilt boende och 19 lägenheter för personer med demens. 

 • Vår drivkraft

  Trots att man drabbats av en sjukdom så vill vi inom Aleris ändå utgå från det friska och hitta saker som man fortfarande kan göra och glädjas åt i livet.

 • Aktiviteter

  Vi lägger stor vikt vid att ordna aktiviteter efter dina egna önskemål.

 • När & fjärran

  På Hjortsberg riktar vi in oss på att tillfredsställa er som uppskattar olika kulturer. Våra aktiviteter utgår från teman världen över.

 • Vårt boende

  Varje våningsplan på Hjortsberg är uppdelat på två enhter där det finns gemensamt kök och vardagsrum. Där finns också två stora gemensamma balkonger. 

Hjortsbergs äldreboende

På Demokrativägen i Falkenberg bedrivs sedan 2013 Hjortsbergs äldreboende för personer som behöver särskilt boende eller lider av demens.

På Hjortsberg finns 59 lägenheter fördelade på tre plan, 40 lägenheter för särskilt boende och 19 lägenheter för personer med demens. Inom Aleris är vi extra duktiga på att arbeta med demensproblematik.

Varje plan på Hjortsberg är uppdelat på två sidor där det finns gemensamt kök och vardagsrum. Varje plan har två stora gemensamma balkonger.

Utgå från det friska

Ledorden för att ge god vård och omsorg inom Aleris är att "utgå från det friska". Trots att man drabbats av en sjukdom så vill vi inom Aleris ändå utgå från det friska och hitta saker som man fortfarande kan göra och glädjas åt i livet. Det är vår drivkraft.

Aleris äldreboenden är ISO-certifierade och har kvalitetsdeklaration. Läs mer om detta här.

Verksamhetschef

Jessica Nilsson 
Tfn: 070-431 56 44
jessica.nilsson@aleris.se

Till toppen av sidan