Äldremottagning

Är du 75 år och äldre är du välkommen till vår äldremottagning där du får direktkontakt med distriktssköterska och hjälp med att samordna dina vårdbehov. Välkommen!

Välkommen till vår  äldremottagning

Vår ambition är att du ska må bra genom hela livet och att du skall få ett hälsosamt åldrande. Vi erbjuder därför en professionell vård av erfaren och trygg personal. Vår strävan är att alltid ha god tillgänglighet och att du ska få träffa samma personal vid varje tillfälle.

Vi erbjuder ett hälsosamtal hos distriktssköterska och ett läkarbesök med läkemedels- och journalgenomgång. Vi erbjuder dig besök eller kontakt med mottagningen samma dag eller dagen efter. Vi hjälper dig även med kontakt mellan olika vårdinsatser såsom dietist, fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut eller psykoterapeut .På mottagningen finns även möjlighet att delta i stavgångsgrupp.

Kontakta oss

Den fasta vårdkontakten på äldremottagningen är distriktssköterska Marie Sanderberg. Önskas kontakt med din distriktssköterska ring dagtid 0700-808653.Din läkare som du är listad hos kommer du att ha kvar.

Vill du komma till oss som vanligt går det lika bra. Du är välkommen att kontakta oss på tel.010-175 65 00 eller via 1177, Vårdguidens e-tjänster.

Varmt välkommen hälsar personalen på Aleris Järva.

Till toppen av sidan