Boende

Aleris Boende

Joneberg MerHem är ett helt nybyggt trygghetsboende byggt av Vectura Fastigheter i samverkan med Simrishamnsbostäder. Aleris Omsorg står för boendets kultursamordnare.

Joneberg MerHem utgörs av två huskroppar med åtta våningsplan sammanbundna av ett luftigt och ljust trapphus. Huset har ett oslagbart läge med fantastisk utsikt. Redan på tredje våningen kan du se ut över havet och Hanöbukten i öster.

I husets bottenplan finns fina gemensamhetsytor med bland annat samlingslokal med välutrustat kök med anslutning till trädgården med ett stort inglasat uterum/orangeri.

Alla hyresgäster har tillgång till de gemensamma lokalerna, såsom samlingslokal, lounge, kök och matsal.

Lägenheterna är moderna, luftiga och ljusa med välgenomtänkt planösning med fokus på harmoni och bekvämlighet. Samtliga lägenheter har tvättmaskin/torktumlare och diskmaskin. Till varje lägenhet finns egen uteplats, balkong eller takterrass. Köken är lättarbetade och utrustade med spis (keramisk häll), ugn och kombinerad kyl/frys.

I anslutning till entrén finns parkering för cyklar och rullatorer.

Vill du bo på Joneberg MerHem?

Simrishamnsbostäder ansvarar för uthyrning av bostäderna på Joneberg Merhem. Anmäl ditt intresse för en lägenhet eller läs mer på www.simrishamnsbostader.se. Du kan även ringa 0414- 80 96 30 och prata med en handläggare.

Till toppen av sidan