Aleris Rosstorp Äldreboende i Rönninge- stängt för renovering

 • Vårt boende

  Aleris Rosstorp är naturskönt belägen med utsikt över sjön Flaten och har också många fina uteplatser där det finns möjlighet att njuta av frisk luft och trevligt sällskap. 

 • Ditt hem

  Din lägenhet är minst 30 m2, har pentry och fransk balkong. Du möblerar på det vis du själv önskar med dina egna möbler. 


 • Det ska vara gott att leva

  Vi vistas mycket utomhus och erbjuder många aktiviteter för att förgylla din tillvaro och bidra till ökad livskvalitet. Vi fokuserar på det friska - det är vår drivkraft!

 • Aleris sjunger

  Via sång och musik skapar vi glädje och sammanhang! Det vi gör med kroppen det fastnar i knoppen.

 • Livskvalitet

  Här har vi en kristen profil vilket märks bland annat genom att en diakon är kopplad till vårt boende. Vi arbetar engagerat för att erbjuda dig god livskvalitet. 

I Rönninge utanför Stockholm ligger äldreboendet Aleris Rosstorp i Rönninge. Verksamheten är stängd för renovering. Vi avser att öppna upp verksamheten igen till hösten 2019.

1903 byggdes det som idag är Aleris Rosstorps äldreboende. Verksamheten ligger naturskönt beläget med utsikt över sjön Flaten. Dagrum och korridorer är möblerade med gamla, vackra möbler för att skapa trivsel och hemkänsla.

Aleris Rosstorp har också många fina uteplatser där det finns möjlighet att njuta av frisk luft och trevligt sällskap. Äldreboendet har unika förutsättningar: läget med naturen, herrgårdsmiljön och charmen i byggnaden med lång historik. I och med ombyggnationen kommer vi att höjda boendets standard och skapa ett mer tilltalande boende med välplanerade ytor. Till hösten kommer vi att ha mer välplanerade och lättillgängliga gemenskapsutrymmen där aktiviteter kommer att ske varje dag.

Under renovering

Rosstorp är nu stängd för helrenoveringen.  Det särskilda boendet beräknas öppnas igen i augusti 2019.

Aleris äldreboenden är ISO-certifierade och har kvalitetsdeklaration. Läs mer om detta här.

Verksamhetschef

Marianne Norstedt är t.f. verksamhetschef på Aleris Rosstorp.

Ställ en fråga till verksamhetschefen

Eller ring oss på 08-534 740 40

Till toppen av sidan