Aleris Tule Plaza – nytt äldreboende i Sundbyberg

  • Aleris Tule Plaza öppnar mars 2018

  • Plan 1 på Aleris Tule Plaza

  • Boendevåning på Aleris Tule Plaza

  • Vi finns här för dig när du behöver oss.

  • Plan 6 på Aleris Tule Plaza

  • Översiktsritning av området där Aleris Tule Plaza byggs

I mars öppnar det nybyggda äldreboendet precis vid Tuletorget i Sundbyberg, Aleris Tule Plaza. Aleris har ett ramavtal med Sundbybergs kommun som kommer att placera boende på Aleris Tule Plaza i form av vård och omsorgsplatser. Här finns enheter med demens- och somatisk inriktning.

Det nybyggda äldreboendet kommer att vara bemannat dygnet runt för att de boende ska få en så trygg och säker omvårdnad som möjligt utifrån behov och önskemål. Dessutom kommer vi att arbeta nära läkare som regelbundet går rond och alltid finns nära till hands per telefon.

Aleris Tule Plaza kommer att bli arbetsplats för sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeut/aktivitetscoach.

Nybyggt och citynära i stadmiljö 

Aleris Tule Plaza kommer att ha 63 lägenheter fördelade på sex våningar och sju boendeenheter. De boende hyr en egen lägenhet på någon av enheterna som även har gemensamma lokaler så som vardagsrum och matplats.

I verksamheten finns även aktivitetsrum, minigym och Plaza - en vacker samlingslokal som erbjuder möjlighet till filmvisning, underhållning och andra festligheter. 

Hälsa som tema och för välbefinnande- solrum och orangeri

Vi har valt att inreda Aleris Tule Plaza med hälsa som tema, något som ska genomsyra hela verksamheten. Här kommer hälsan stå i centrum och påverka inredning, den dagliga verksamheten och våra aktiviteter.

Något som gör Aleris Tule Plaza unikt är det rika utbudet av utemiljö, både i form av närområdet med dess naturområden och stadskärna men även genom verksamhetens specialutformade solrum. Här kan du sitta i en skön stol, känna sanden mellan tårna och njuta av värmen och ljuset av sollamporna. Självklart bjuds du på en god drink från vår egen juicebar i solrummet.

Dessutom har varje enhet ett eget orangeri, en vinterträdgård som ligger intill en större balkong. Huset erbjuder även en större terrass samt en takterrass med utsikt över Sundbybergs kyrka och Sundbybergs stad. Dessutom finns ett specialutformat solrum. 

Vi kommer erbjuda dagliga varierade aktiviteter, små som stora, året runt. Vi vet att fysisk aktivitet och utevistelse är bra för hälsan likväl som god mat och trevligt umgänge. Därför kommer det bli en del av varje boendes vardag.

Planerad inflyttning mars 2018

Aleris Tule Plaza byggs av Byggpartner på uppdrag av Vectura Fastigheter AB som är fastighetsägare. TEA står för arkitekturen av byggnaden och Aleris Omsorg kommer att driva verksamheten som beräknas ta emot de första boende under mars 2018.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om Aleris Tule Plaza, kontakta:

Ulrica Strand verksamhetschef Aleris Tule Plaza   Ulrica Strand, verksamhetschef för Aleris Tule Plaza.
   E-post: ulrica.strand@aleris.se

 

 

Vill du veta om mer om fastigheten, kontakta:

Susanne Strömsén, .affärsutvecklare Aleris Omsorg

Telefon: +46 70 002 17 92
E-post: Susanne.Stromsen@aleris.se

Till toppen av sidan