Ortopedmottagning

Ortopedmottagningen vid Aleris Specialistvård Sabbatsberg i Stockholm är en högspecialiserad ortopedisk klinik inriktad på allmän ortopedi och Sports Medicine. Här arbetar erfarna ortopeder och idrottsortopeder som tar hand om dig som har smärta och skador i rörelseapparaten. Vi samarbetar även med specialiserade fysioterapeuter på mottagningen.

Allmän ortopedi

Ortopederna vid Aleris Specialistvård Sabbatsberg i Stockholm har lång erfarenhet av att utreda och behandla allmänortopediska skador och besvär i rörelseorganen. Det kan t ex röra sig om skador och sjukdomar i skelett, muskler, leder och senor. Vi har mottagningsverksamhet och utför såväl dagkirurgiska ingrepp som operationer som kräver övernattning på vår vårdavdelning. Vi är en ISO-certifierad sjukvårdsklinik. Vi tar emot både vuxna och barn från 12 år.

Specialiserade fysioterapeuter

Aleris Rehab har specialiserade fysioterapeuter verksamma på Sabbatsberg där du som har besvär som inte behöver läkarvård kan boka tid direkt utan remiss. Du når dem på telefon 08-40915170.

Sports Medicine

På vår Sports Medicine-mottagning arbetar ortopeder som är specialiserade på idrotts- och motionsrelaterade skador. Där fokuserar vi framför allt på skador som drabbar dig som idrottar och motionerar. På mottagningen arbetar ortopederna tillsammans med fysioterapeuter för att kunna erbjuda dig en sammanhållen vårdkedja i behandlingen. På Sports Medicine-mottagningen behandlar vi skador i knäled, fotled, höftled, hälsena, hamstrings och axlar.

Bokningsbara akuttider för skador i knä- och fotled

För skador i knä- och fotled (ej frakturer) som uppkommit senaste 36 timmarna erbjuder vi tidsbokade akuttider. För att vi bättre ska kunna bedöma ditt vårdbehov är det en fördel om du har en remiss med röntgenutredning. Du eller din remitterande läkare får gärna kontakta oss för snabb tidsbokning på telefon 08-690 63 15. Akuttiderna bokas därefter av våra sjuksköterskor innan du kommer till oss.

Boka tid

Landstingspatienter

Vi tar emot patienter från Stockholms läns landsting och de flesta andra landsting i landet. Du betalar vanlig patientavgift vid besöket hos oss. Högkostnadsskydd och frikort gäller. Remiss får du t ex av din husläkare. Du kontaktar oss på tfn 08-690 63 15 eller via e-tjänster.

Försäkringspatienter

Du som har sjukvårdsförsäkring kontaktar ditt försäkringsbolag för att boka in ett besök. Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag i landet.

Privatbetalande

Du som är privatbetalande är välkommen att boka en tid på tfn 08-690 63 15.

Avbokning av besök

Avbokning av inbokat besök måste ske senast 24 timmar före avtalad tid. Om du uteblir från besöket utan att ha avbokat i tid blir du debiterad.

Till toppen av sidan