Skip to Content

Aleris Ortopedi Nacka

Aleris ortopedi Nacka tar hand om dig som har smärta och besvär i rörelseapparaten. Vi har en stor operationsverksamhet och vårdavdelning där du får en trygg och medicinskt kvalificerad vård och behandling. Vi har även en filial i Södertälje för ryggpatienter. Du når båda mottagningarna på samma kontaktuppgifter. Vi har avtal med Region Stockholm och deras patientavgifter och frikort gäller.

Ortopedisk verksamhet

På vår ortopediska mottagning i Nacka arbetar erfarna ortopeder som utreder och behandlar dig som har smärta och besvär i rörelseapparaten. Vår ortopediska mottagning är indelad i olika medicinska sektioner där varje del bemannas av specialister: axel och skuldra, fot, hand, ledprotes i höft- och knäled, rygg samt halsrygg.

Operationer utför vi både i dagkirurgi, vilket innebär att du får lämna sjukhuset samma dag som du har blivit opererad, samt större operationer som kräver övernattning på vår vårdavdelning exempelvis större fotoperationer, rygg- eller protesoperation i höft- eller knäled.

Vi är stolta över att hamna på plats nummer två i Sveriges senaste knäregistret gällande protesoperationer i knä. Men även över att hela 93% av våra patienter i SKL`s nationella patientenkät uppger sig vara nöjda med vården på Nacka sjukhus.

Så kommer du till oss

Har du besvär i rörelseapparaten är du välkommen till oss. Du får en remiss genom att vända dig till din husläkare eller sjukgymnast.

Röntgen

I direkt anslutning till mottagningen i Nacka finns även även röntgen som erbjuder; datortomografi, konventionell röntgen, magnetkamera samt ultraljud. Läs mer om röntgen här.

Patienter med sjukvårdsförsäkring

Aleris Specialistvård Nacka samarbetar med ett flertal försäkringsbolag i Sverige. Om du har en sjukvårdsförsäkring, kontakta ditt försäkringsbolag för mer information.

 

Hitta hit

Med buss

Hållplats Ektorps Centrum/Nacka Närsjukhus

Med bil
Kör Värmdöleden väg 222 till avfart Ektorp. För patientparkering, kör runt sjukhuset.I sjukhusets entréhall finns:

  • Cafeteria som har öppet måndag-torsdag 8-17 och fredag 8-16.
  • Apotek finns på bottenplan och öppettiderna är mån-tors 8-18, fred 8-17, lörd 10-15 & söndag stängt

Telefonsystem Flexitid för uppringning

På flera av våra mottagningar använder vi oss av ett telefonsystem som heter Flexitid. Tjänsten innebär att du slipper långa telefonköer. Istället för att vänta i telefonkö trycker du in eller pratar in ditt telefonnummer och blir uppringd senare under dagen.

Läs mer >

Back to top