Louise Gustafsson

Verksamhetschef

Louise är sjuksköterska och tillträdde som verksamhetschef på Aleris Furugården i september 2018. Louise första arbetsplats var som undersköterska på Tegelbacken, en av enheterna på Furugården som bland annat hennes mormor var med och startade upp.

Därefter arbetade hon på ett stort finansföretag, bland annat åtta år som affärsområdeschef för backoffice. Senare blev hon tillfrågad och tackade ja till en tjänst som platschef på ett logistikföretag.

Louise har hela tiden ägnat sig åt studier upptill sina arbeten, bland annat flertalet ledarutbildningar men även utbildningar inom ekonomi och juridik. En av de senaste utbildningarna var till sjuksköterska, vilket hon också arbetat som ett par år innan hon kom till Aleris Furugården.

Under tiden som hon studerade till sjuksköterska arbetade hon som undersköterska.

”Att arbeta som chef inom äldreomsorg är fantastiskt roligt och det är ett privilegium att få möjlighet att sätta guldkant på vardagen, både för våra boende men även för våra medarbetare. Att arbeta utifrån ett salutogent perspektiv passar mig perfekt, både som sjuksköterska och medmänniska”.

Kontakt

Mobiltelefon: +46 (0)700 80 86 64
E-post: louise.gustafsson@aleris.se

Till toppen av sidan