Malin Olsson

Verksamhetschef

Malin Olsson

Verksamhetsområde

Hemtjänst

Malin Olsson är verksamhetschef på Aleris Hemtjänst Östermalm och Aleris Hemtjänst Södermalm, team Katarina Eriksdal, i Stockholm.

Kontakt

08-675 00 10, +46 (0) 73 708 92 83
malin.olsson@aleris.se

Malin är utbildad beteendevetare med inriktning på hälsa. Hon har under hela sin yrkeskarriär jobbat inom äldreomsorg och brinner för frågor inom detta område och tycker det är oerhört viktigt att jobba för att våra äldre ska få det bättre.

Hon har arbetserfarenhet inom äldreomsorg från Storbritanien och Australien. Det har varit både nyttigt och lärorikt att fått möjligheten att få jobba inom detta område i andra länder. Detta har gett henne en enorm kunskap och förståelse för andra människor samt öppnat sinnet för att dra lärdom av människors olikheter.

"Det absolut väsentligaste för mig är att sätta våra kunder i fokus och ge den absolut bästa hjälp, stöd och omsorg som vi bara kan men också få personalen att må bra och trivas på sin arbetsplats.En stor del i arbetet är att kvalitetsäkra verksamheten och att jobba för en god kontinutet där varje kund känner sig nöjda och trygga med oss."

Till toppen av sidan