Hälsotema och uppiffade lokaler på Aleris Vårbacka Plaza

Charlotta Grahn, en av de boende på Vårbackas korttidsboende, invigde nystarten för Aleris Vårbacka Plaza. I och med att hon klippte bandet börjar en ny era för boendet, omsorg med hälsotema. Något som genomsyrar allt från inredning till aktiviteter och mat.

Charlotta Grahn klipper bandet för Aleris Vårbacka Plazas nystartDagen till ära var plazan fylld med vårblommor. Ett långbord hade dukats upp med bland annat friska smoothies, nyttiga chokladbollar och fräsch fruktsallad. Allt i hälsans tecken. De boende och verksamhetens medarbetare var speciellt inbjudna för att få en försmak av den nya hälsoinriktningen.


- Jag trivs verkligen på Vårbacka och det är en fröjd att varje dag mötas av den fina personalen, som alltid har ett leende på sina läppar, berättade Charlotta Grahn i samband med invigningen.

Hälsa, ett behjärtansvärt tema i tiden

Erik Sandoy invigningstalar för Aleris Vårbacka Plazas hälsotemaErik Sandoy, Tf. VD Aleris Omsorg, och Maria Ivarsson, Verksamhetschef för Aleris Vårbacka Plaza var på plats tillsammans med speciellt inbjudna gäster. Både Erik och Maria berättade för besökarna hur viktig hälsa är för Aleris och hur glada de är över att kunna erbjuda ett boende med det temat.

– Att arbeta med en hälsoinriktning har alltid legat oss varmt om hjärtat, därför känns det roligt att Vårbacka Plaza kommer att genomsyras av hälsa i hela verksamheten. Vi har bland annat en SPA-avdelning och flera gånger i veckan erbjuds de boende aktiviteter med fysisk rörelse, berättar Maria Ivarsson, verksamhetschef Aleris Vårbacka Plaza.

Vill du veta mer?

Kontakta Maria Ivarsson, Verksamhetschef för Aleris Vårbacka Plaza.
Telefon: 08-680 18 30
E-post: maria.ivarsson@aleris.se

Bilder från Vårbacka Plaza

 Ett långbord med både god, färgrik och mångsidig mat i hälsans tecken stod uppdukat.  Vårblommor och champagne vid nystarten av Aleris Vårbacka Plazas hälsotema.
 Tre medarbetare från Aleris Vårbacka Plaza  Chokladbollar i hälsotappning
Till toppen av sidan