Aleris Fysiologlab Sabbatsberg / Flyg- och Dykmedicinskt Centrum

Aleris Fysiologlab Sabbatsberg och Flyg- och Dykmedicinskt Centrum finns på Sabbatsberg, centralt i Stockholm. Vi utför undersökningar inom alla områden där individen utsätts för onormalt höga påfrestningar.

Nya nummer till Aleris Fysiologlab fr o m 2/7-2018
För att göra det ännu smidigare för våra kunder byter vi till ny telefonväxel med ett gemensamt telefonnummer och ett gemensamt faxnummer till Aleris Fysiologlabs enheter. Det nya numret gäller fr o m 2/7. Växel: 08-128 695 00. Fax: 08-128 695 10.

Till oss kan yrkesdykare, privatflygare, yrkespiloter, flygvärdinnor, elitidrottare, privatpersoner med flera komma för medicinska undersökningar och hälsoundersökningar.

Det finns många områden där individer utsätts för onormalt höga påfrestningar eller utför ett arbete som ställer särskilt höga krav på individens fysiska och psykiska status. Några exempel är flyg, dykeri, elitidrott, fallskärmshoppning, mast- och stolparbete, rök- och kemdyk, arbete med vibrationsexponering och nattarbete. Vi har mycket erfarna specialister inom samtliga aktuella områden.

Se gärna vår film från vår verksamhet på Sabbatsberg (2.42 min)

Aeromedical Centre

Vi är ett av landets två certifierade Aeromedical Centre (AeMC) och har Transportstyrelsens godkännande att utföra förstagångsundersökningar på blivande trafikpiloter enligt EASA (European Aviation Safety Authority). För att bli yrkespilot krävs att man genomgår medicinska tester vid ett AeMC.

Vi utfärdar också alla typer av medicinska intyg.

Till toppen av sidan