Röntgen

På Aleris Röntgen på Sabbatsberg i Stockholm erbjuder vi datortomografi, konventionell röntgen (t ex skelett- och lungröntgen), magnetkameraundersökningar samt ultraljud. Vi tar emot både privatbetalande samt dig med sjukvårdsförsäkring.

Drop-in

Vi har drop-in för skelett- och lungröntgen. Det innebär att du inte behöver boka tid för de undersökningarna. När din läkare har skickat remissen till oss är du välkommen under vår drop-in tid.Undersökningen tar bara ett par minuter, men du kan behöva reservera lite längre tid för hela besöket. 

Svar på undersökningen

Svaret på undersökningen får du av din läkare, som i regel får undersökningssvaret inom 2-4 arbetsdagar från undersökningstillfället.

Öppen magnetkamera

På Sabbatsberg finns Sveriges enda öppna högfältsmagnetkamera. MR-kameran lämpar sig mycket väl, och kan ibland vara den enda alternativet, för patienter som har svårt att vistas i trånga utrymmen, för överviktiga samt vid undersökningar av barn.

Välkommen!

Undersökningar

Boka tid - lämna återbud

Har du en sjukförsäkring kontaktar du i första hand ditt försäkringsbolag för att boka en tid, gäller även om du vill avboka eller ändra din redan bokade tid. 

Är du privatbetalande är du välkommen och boka en tid genom att kontakta oss på telefon eller via e-post.

Avbokar du en tid mindre än 24 timmar innan avtalad tid debiteras detta. 

Till toppen av sidan