Aleris Husläkarmottagning Näsby Park

Vår husläkarmottagning är väletablerad och har funnits i över 20 år. Vi erbjuder allmänmedicinsk vård, hälsovård och vid behov hemsjukvård. Vi har ett stort personligt engagemang och vill alltid ge dig och din familj det bästa omhändertagandet.

Vi finns mitt i Näsby Parks centrum nära Roslagsbanan, lokalbussar, apotek, sjukgymnastik, tandläkare och barnavårdscentral. 

I vårt team ingår läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykolog och psykoterapeuter. Vi har ett nära samarbete med Aleris Specialistvård  och  Aleris Röntgen Täby 

Under vecka 30 och 31 är laboratoriet stängt.

Vi hänvisar istället till Aleris Medilab vid TäbyCentrumDoktorn, Esplanaden 11, plan 4. Glöm inte att ta med provtagningsremissen du fått av din läkare.

Sommarvården i SLL

Så här får du vård i sommar i SLL.

Nyhet

Nu kan du boka tid på vår lättakut via webben. Du loggar in på 1177 Vårdguiden för att boka. Du som är vårdnadshavare till barn under 13 år kan utföra vårdärenden för barnet genom att agera ombud. Läs mer på 1177 Vårdguiden om hur du registrerar dig som ombud.

Journal via nätet

Nu kan du läsa information ur din journal via nätet. Logga in med e-legitimation i 1177 Vårdguidens e-tjänster. Du hittar din information i Journal-tjänster, under rubriken Journalen. Vad du ser beror på var du fått vård.
Från 16 års ålder kan du läsa din egen journal. Vårdnadshavare kan se sitt barns journal till dess barnet fyller 13 år. 

Receptförnyelse

Du kan förnya dina recept via telefon eller via 1177 Vårdguiden. Kontakta oss i god tid innan dina recept är slut. 

Observera att om du inte varit på besök på länge kan läkaren kräva ett besök innan nytt recept utfärdas, detta för att kunna göra en medicinsk bedömning och utvärdering innan förskrivningen. Ta med en aktuell medicinlista vid besöket för att receptförnyelsen ska bli korrekt för kommande år.

För recept på särskilda läkemedel, till exempel sömntabletter och värktabletter, krävs alltid ett personligt besök.

Till toppen av sidan