Aleris Röntgen Täby

Vid Aleris Röntgen i Täby utför vi datortomografi, konventionell röntgen (till exempel skelett- och lungröntgen), magnetkameraundersökningar och ultraljud. Vi håller en hög servicenivå med korta väntetider och ger snabba svar.

Drop-in

Vi har drop-in för skelett- och lungröntgen. Det innebär att du inte behöver boka tid för dessa undersökningar. När din läkare har skickat remissen till oss är du välkommen till vår röntgenavdelning under vår drop-in tid. Undersökningen tar bara ett par minuter men du kan behöva reservera lite längre tid för hela besöket. 

Remiss behövs

Remiss behövs för samtliga undersökningar. Remiss får du till exempel av din husläkare eller av annan läkare.

Tidbokning behövs för vissa undersökningar

Har du en remiss för datortomografi, magnetkamera (i folkmun även kallad magnetröntgen) eller ultraljud (ej foster)? Skicka eller faxa den till oss så får du en kallelse inom ett par dagar. Ibland skickar läkaren remissen direkt till oss – då får du automatiskt en kallelse.

Öppettider

Vi har generösa öppettider och kan erbjuda snabba tider för magnetkameraundersökning även under kvällstid.

Svar på undersökningen

Svaret på undersökningen får du av din läkare, (den läkare som har skrivit remissen), som i regel får undersökningssvaret inom 2-4 arbetsdagar från undersökningstillfället.

Avtal med Stockholms läns landsting

Vi har avtal med Stockholms läns landsting och landstingets patientavgift/frikort gäller. Du kan betala besöket med kort eller få en faktura. 
Bor du utanför Stockholm är du också välkommen till oss men förutsättningarna är olika inom landstingen. Ibland kan vi behöva en betalningsförbindelse från ditt hemlandsting.Har du en remiss för röntgenundersökning och vill komma till oss, ta kontakt med ditt hemlandsting för information om vad som gäller för just ditt landsting eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Parkeringssvårigheter

P.g.a. stort ombyggnadsprojekt vid Täby Centrum är det begränsade parkeringsmöjligheter. Försök om möjligt lämna bilen hemma alternativt rekommenderas södra parkeringsgaraget, utgången till vänster i Täby Centrum eller parkeringsplatsen bakom Tibblebadet - infart via Värmevägen. Från Åkerbyvägen 2 finns också möjlighet att mot avgift parkera i pargeringsgaraget som direktansluter till byggnaden där röntgenavdelningen ligger.  Se områdeskarta >>

E-post rontgentaby@aleris.se
Obs! För ombokning och avbokning var vänlig kontakta oss per telefon

Ansvarig Aleris Röntgen Täby

Välkommen!
Till toppen av sidan