Aleris Specialistvård Umeå

 • Välkommen till Aleris Specialistvård Umeå!

  Här får du en god vård och behandling i en trevlig miljö. 

 • Ortopedi

  Ortopedi

  Våra skickliga ortopeder hjälper och behandlar dig som har skador och sjukdomar i axlar, armar, ben, rygg, nacke och fötter.

 • Hudmottagning

  Hudmottagning

  På vår hudmottagningen hjälper vi dig som har problem med hudsjukdomar och hudförändringar av olika slag.

Aleris Specialistvård Umeå har ett unikt utbud av verksamheter. Här finns specialistläkarmottagningar inom ortopedi, allmänkirurgi, hudsjukvård och plastikkirurgi samt en försäkringsmottagning och en fullt utrustad operationsavdelning. Vi har även en nätmottagning som heter Doktor online som kan hjälpa dig med olika besvär. Vi välkomnar dig med sjukvårdsförsäkring eller som privatbetalande.

Samma läkare hela behandlingen

Som patient hos Aleris Specialistvård Umeå ska du känna dig trygg och väl omhändertagen. Ett besök hos oss ska vara en positiv upplevelse och vi vill ta hand om dig på bästa sätt från första kontakten till avslutad behandling. Därför strävar vi alltid efter att samma läkare följer dig genom hela behandlingen. Vi tar emot patienter från hela Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Norrbotten men även dig som bor i Finland.

Boka tid

Är du privatbetalande är du välkommen och boka tid via telefon, 090-140490. Har du en sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag för att boka/boka om en tid.

Hitta hit

Du tar dig lättast hit med de lokala bussarna med busslinje 1 mot Umedalen som går från Vasaplan var 10:e min. Restiden är ca 20 min och hållplatsen heter Löftetsgränd.
Adressen är Aktörsgränd 16 och huset heter M7. För dig som tar dig hit med andra färdmedel, klicka på kartan uppe till höger för vägbeskrivning.

Till toppen av sidan