Aleris Specialistvård Renmarkstorget

 • Välkommen till Aleris Specialistvård Umeå!

  Här får du en god vård och behandling i en trevlig miljö. 

 • Ortopedi

  Ortopedi

  Våra skickliga ortopeder hjälper och behandlar dig som har skador och sjukdomar i axlar, armar, ben, rygg, nacke och fötter.

 • Hudmottagning

  Hudmottagning

  På vår hudmottagningen hjälper vi dig som har problem med hudsjukdomar och hudförändringar av olika slag.

Aleris Specialistvård Renmarkstorget är en privat mottagning med ett unikt utbud av verksamheter. Här finns till exempel specialistläkarmottagningar inom allmänkirurgi, gynekologi, hudsjukvård, ortopedi och plastikkirurgi samt en försäkringsmottagning och en fullt utrustad operationsavdelning. Vi erbjuder kostråd och behandling hos våra dietister. Vi välkomnar dig med sjukvårdsförsäkring eller som privatbetalande.

Samma läkare hela behandlingen

Som patient hos Aleris Specialistvård Umeå ska du känna dig trygg och väl omhändertagen. Ett besök hos oss ska vara en positiv upplevelse och vi vill ta hand om dig på bästa sätt från första kontakten till avslutad behandling. Därför strävar vi alltid efter att samma läkare följer dig genom hela behandlingen. Vi tar emot patienter från hela Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Norrbotten men även dig som bor i Finland.

Boka tid

Är du privatbetalande är du välkommen och boka tid via telefon, 090-140490. Har du en sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag för att boka/boka om en tid.

Till toppen av sidan