Skip to Content

Ortopedi Umeå

Privat – Försäkring

Fysioterapi och rehabilitering

När man har ont kan det vara svårt att veta hur man ska ta hand om sin kropp och kanske framför allt hur man ska komma vidare. Våra fysioterapeuter har gedigen erfarenhet och vet hur de kan hjälpa dig att lindra och behandla smärtan, men också ge träningsråd som hjälper dig hitta en vardag med mindre besvär. För att kunna ge allra bästa vårdkvalitet erbjuder vi en fysioterapeutisk behandling som sker i nära samarbete med våra ortopeder och handkirurger. Våra fysioterapeuter hjälper dig med behandling innan operationen blir aktuell, men också med rehabilitering som anpassas efter operationen och dina förutsättningar.

Hitta till vår mottagning

Adress

Aleris Ortopedi Renmarkstorget

Renmarkstorget 12 C
903 26 Umeå

Öppettider

Måndag-onsdag 8.00-16.00
Torsdag 8.00-20.00
Fredag 8.00-15.00

Telefon

090-140490

Telefontider

Se ordinarie öppettider.

Om mottagningen

På Renmarkstorget mitt i centrala Umeå hittar du vår mottagning som är en arbetsplats där många skickliga och erfarna specialister arbetar. Här har vi två fullt utrustade operationssalar och en uppvakningsenhet där man vid behov kan få övernatta efter sin operation. 

Vi tar hand om dig

Vi tar emot patienter från hela landet och försöker anpassa oss efter patientens behov genom att samordna ditt besök med andra undersökningar och provtagningar. Ett besök hos oss vill vi ska vara en positiv upplevelse. Vi strävar alltid efter att samma läkare ska följa dig genom hela behandlingen.

Verksamhetschef

Petra Helleday

Om sidan

Senast uppdaterad: 2023-11-28
Ansvarig: Petra Helleday

Back to top