Kontakta oss - vi berättar mer

Vill du veta mer om Aleris erbjudande och fastighetsutformningen i praktiken kontakta Peter Ceder eller Ulf Tunemar nedan:

Peter Ceder, etableringschef

Telefon: 08-123 190 08
peter.ceder@aleris.se

Peter är utbildad till sjuksköterska efter att ha arbetat som vårdbiträde och underskötare i ett antal år. Han är vidareutbildad i onkologi, radioterapi och ledarskap och har arbetat som chef sedan år 2000.

Peter har arbetet i både kommun, stiftelse och landsting innan han valde att börja på Aleris våren 2008. Tidigare arbetsgivare är bland annat Ersta Sjukhus och Karolinska Universitetssjukhuset. Sedan i februari 2012 arbetar Peter på heltid med etableringen av nya verksamheter.

- Mitt intresse för vårdmiljö har funnits med länge och redan 1998 handlade min kandidatexamen om den fysiska miljöns betydelse i vården.

Ulf Tunemar, affärsutvecklingschef

Telefon: 070-080 86 24
Ulf.Tunemar@aleris.se

Ulf ansvarar för affärsutveckling gällande egen regi, kontakter med fastighetsägare och kommuner i tidiga skeden. Dessutom ansvarar Ulf för Aleris upphandlingar.

Ulf har över 15 års erfarenhet inom privata vårdföretag. Han har en bakgrund som affärsområdeschef och verksamhetschef med ansvar för äldreomsorg samt LSS. Ulf är utbildad socionom, inriktning äldreomsorg med examen från Linköpings universitet.

Till toppen av sidan