Skip to Content

Aleris Specialistvård Ögon Kristianstad

Går du och väntar på en gråstarrsoperation? Aleris Specialistvård Ögon Kristianstad erbjuder specialiserad ögonsjukvård när det gäller behandling av grå starr. Idag har du rätt att välja vem du vill gå till. Betalar du operationen privat kan du också komma till vår klinik. Välkommen till oss!

Behandling grå starr

Här på ögonkliniken i Kristianstad har vi lång erfarenhet av grå starr/kataraktoperationer och använder den senaste tekniken och utrustningen för att du ska få bästa behandling och resultat. Vi är ackrediterade och utför även komplicerade gråstarroperationer på kliniken.

Förundersökning och operation sker samma dag som du kommer till oss. Gråstarroperationen görs i lokalbedövning och vi använder ultraljudsteknik så kallad fakoemulsifiering. Vid ingreppet som tar 10-30 minuter tas den grumlade linsen bort. Räkna med att stanna på ögonkliniken i ca 2-3 timmar.

Remiss

För att komma till oss behöver du be din ögonläkare eller optiker om en remiss. Vi har korta väntetider och du kan snabbt få en tid som passar dig. Du betalar samma avgift som i Region Skåne. Högkostnadskort och frikort gäller. Vi tar självfallet även emot privatbetalande patienter, vilket kan vara personer som bor utomlands och inte innefattas av det svenska sjukvårdssystemet.

Omfattande ögonverksamhet

Ögonkliniken i Kristianstad har drivit sin verksamhet sedan februari 2014. Vi gör > 2000  operationer per år och behandlar patienter från hela Skåne. Aleris driver ögonkliniken på uppdrag av Region Skåne och samarbetar med övriga ögonkliniker i vårt närområde.

Välkommen att kontakta oss för mer information.


Magdi Dahl

Specialist i ögonsjukdomar och ögonkirurgi

Helsingborg, Kristianstad, Malmö och Ystad

Linda Person

Specialist i ögonsjukdomar och ögonkirurgi

Helsingborg, Kristianstad, Malmö, Ystad

Barna Szilagyi

Specialist i ögonsjukdomar och ögonkirurgi

Helsingborg, Kristianstad, Malmö, Ystad


Smärtfri ögonoperation

Så går en gråstarrsoperation till

En grå starr operation görs i lokalbedövning och tar cirka 10-15 minuter. Operationen är smärtfri. Här kan du läsa mer om hur den går till.

Läs mer >


Din integritet hos Aleris

Din integritet på Aleris

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >

Back to top