Skip to Content

Vi reder ut begreppen i corona-testdjungeln

Vi reder ut begreppen i corona-testdjungeln

Aleris börjar nu erbjuda allmänheten möjligheten att testa om de har antikroppar mot covid-19. Men många har hunnit före med en varierande flora av mer eller mindre seriösa tester och olika besked om hur testerna ska tolkas. Aleris chefläkare, tillika infektionsläkare, Bo Wihlborg reder ut begreppen kring covid-19-testerna.

Vi reder ut begreppen i corona-testdjungeln >

 Antikroppstester covid-19

Antikroppstester covid-19

Tror du att du genomgått Covid-19 och vill testa om du har antikroppar? Välkommen att läsa mer om testet och boka tid för provtagning på en klinik nära dig.

Läs mer & boka Antikroppstest >

Covid-19: Frågor och svar för dig som är gravid

Inför ditt besök och ultraljud med anledning av Covid-19.

Som gravid kan du komma till oss på Aleris Specialistvård Renmarkstorget för ultraljudsundersökning. Vår gynekolog Ida Gideonsson svarar på frågor inför ditt besök och ultraljud med anledning av Covid-19.

Vår gynekolog Ida Gideonsson svarar på frågor >

Samtal med psykolog online

Träffa vår psykolog online

Vi erbjuder videosamtal som ett komplement till fysiska möten för dig som behöver träffa psykolog. På så vis kan vi fortsätta erbjuda kontinuerlig vård till dig som är i behov av det just nu.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att boka in ett videosamtal >

Pelles korsbandsskada opererades snabbt på Aleris

Pelles korsbandsskada opererades snabbt på Aleris

Pelle är en aktiv man som njuter av bl.a. alpinåkning. Under det ”sista åket” i Alperna hände det som inte får hända. Pelles knä utsattes för en belastning som gjorde att han drabbades av en korsbandsskada. Tack vare sin sjukförsäkring fick han snabb hjälp på Aleris Specialistvård Renmarkstorget.

Läs mer >

Vi utför ryggoperationer

Vi utför ryggoperationer

På Aleris Specialistvård Renmarkstorget utför vi bland annat ryggkirurgi. Sven-Erik är en av dem som uppskattat att slippa långa väntetider/resor.

Läs mer >

Ville fick snabb hjälp via försäkringen Råd & Vård

Ville fick snabb hjälp via försäkringen Råd & Vård

Fotbollsspelaren Ville skadade sig på en träning. Tack vare Folksams försäkring Råd & Vård vid idrottsskador fick han snabb hjälp på Aleris Specialistvård Renmarkstorget.

Läs mer >

Aleris kortar köer i Umeå

Aleris kortar köer i Umeå

Väntetiderna till koloskopi har varit mycket långa i Västerbotten. Men sedan Region Västerbotten valt att upphandla koloskopi hos Aleris Specialistvård Renmarkstorget i Umeå minskar köerna nu snabbt. Därmed kan tarmcancer upptäckas tidigare och färre behöver leva med oron för att ha cancer. Kolorektalkirurgen Owe Lundberg är ansvarig för koloskopi på Aleris i Umeå.

Därmed kan tarmcancer upptäckas tidigare och färre behöver leva med oron för att ha cancer >

Back to top