Skip to Content

Aleris Specialistvård Renmarkstorget

Aleris Specialistvård Renmarkstorget har ett unikt utbud av verksamheter. Här finns specialistläkarmottagningar inom ortopedi, allmänkirurgi, hudsjukvård och plastikkirurgi samt försäkringsmottagning och en fullt utrustad operationsavdelning. Vi välkomnar dig med sjukvårdsförsäkring eller dig som är privatbetalande. 

Samma läkare hela behandlingen

Som patient hos Aleris Specialistvård Umeå ska du känna dig trygg och väl omhändertagen. Ett besök hos oss ska vara en positiv upplevelse och vi vill ta hand om dig på bästa sätt från första kontakten till avslutad behandling. Därför strävar vi alltid efter att samma läkare följer dig genom hela behandlingen. Vi tar emot patienter från hela Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Norrbotten men även dig som bor i Finland.

Boka tid

Är du privatbetalande är du välkommen och boka tid per telefon. Har du en sjukvårdsförsäkring kontaktar du ditt försäkringsbolag för att boka/boka om en tid.

Försäkringsmottagning

På försäkringsmottagningen vid Aleris Specialistvård i Umeå möter du erfarna specialistläkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Till oss är du välkommen om du har en sjukvårdsförsäkring. Vi har samarbetsavtal med flertalet försäkringsbolag i Sverige. Om du vill komma i kontakt med oss så kontaktar du ditt försäkringsbolag för att boka nybesök. Ange att du vill komma till Aleris Specialistvård i Umeå.

Erfarna specialister

Här på Aleris Specialistvård Umeå vill vi alltid ge dig en så god vård och behandling som möjligt. Du ska känna dig trygg och väl omhändertagen från första kontakten till avslutad behandling. Här finns erfarna ortopeder, ryggortopeder, sjukgymnast/fysioterapeut, allmänkirurg och hudläkare som hjälper dig med dina besvär. Vi erbjuder även kostråd och behandling hos vår legitimerade dietist.

Vi gör hälsokontroller

Hälsoundersökningar med regelbundna intervall är ett bra sätt att upptäcka riskfaktorer och tidiga sjukdomstecken som kan påverka din hälsa. Våra hälsokontroller är ett klokt sätt att hålla koll på den egna kroppen. Kontrollerna är lämpliga att göra med 1-3 års intervall beroende på ålder och hälsorisk. Ju tidigare vi kan identifiera en risk, desto mer effektivt kan man sätta in rätt behandling. Detta gäller flertalet sjukdomar och inte minst våra folksjukdomar, hjärtkärlsjukdom och cancer.

Samarbete med Medilab

Vi samarbetar med Aleris eget laboratorium Medilab som med över 40 års erfarenhet är en av Sveriges största leverantörer av laboratoriemedicinska tjänster inom klinisk kemi, immunologi, mikrobiologi samt patologi/cytologi. 

Välkommen att kontakta oss.

 


Din integritet hos Aleris

Din integritet på Aleris

EU-förordningen GDPR innehåller generella regler om när personuppgiftsbehandling får ske i hälso- och sjukvården. Läs om hur Aleris hanterar dina uppgifter.

Läs mer >

Back to top