Skip to Content

Rutinerade specialister med fullt fokus på dina ögon

Privat – Remiss

Telefon

Måndag–fredag kl. 8–15

Ring 044-785 29 01

Belägen mitt i centrala Kristianstad hittar du vår omtyckta ögonmottagning. Vi har fått äran att husera i lokaler med karaktär och historia, nämligen Kristianstads anrika telefonväxel. Här möts du av rutinerade specialister och den senaste tekniken, allt för att vi ska kunna ge dig den allra bästa ögonvården. Kommer du som patient från andra län kan vi boka in din tid så att det passar din resa hit och vi ordnar självklart med intyg för reseersättning, om du behöver det.

Vi växer och har många goda samarbeten i regionen. Med Centralsjukhuset i Kristianstad, med Kronobergs län som vi hjälper med att kapa kön för gråstarroperationer, men också med regionens optiker. Vi vet hur stor skillnad synen kan göra i livet och vi gör verkligen allt för att hjälpa dig.

Vad kostar besöket?

Aleris arbetar på uppdrag av landets regioner och det är deras patientavgifter och regler för frikort som gäller när du ska betala. För dig som väljer vård i en annan region än den du är folkbokförd i är det regionen du får vård i som räknas. När vården är helt privat, till exempel vid plastikkirurgi eller ögonoperationer som inte är medicinskt motiverade betalar du däremot hela kostnaden själv. På 1177.se hittar du mer detaljerad information om vilka avgifter och kostnadsskydd som gäller för dig som patient.

Hitta hit

Aleris Ögon Kristianstad
Döbelnsgatan 9
291 31 Kristianstad
Karta på Google Maps

Öppettider
Måndag–torsdag kl. 7.30–16.00

Ansvarig chef
Dalia Hellmark

 

Om sidan

Senast uppdaterad: 2024–01–19

Ansvarig: Ida Ankar, ida.ankar@aleris.se, Affärsområdeschef

Back to top