Skip to Content

Rutinerade specialister med fullt fokus på dina ögon

Privat – Försäkring – Remiss

Telefon

Måndag–fredag kl. 9–14
Övrig tid går det bra att lämna ett meddelande.

Ring 018–418 55 00

Aleris ögonklinik i Uppsala ligger centralt i fräscha lokaler, nära stadens fina tågstation. Vi är en skara rutinerade ögonspecialister som gör allt för att du och din syn ska tas väl omhand. Kommer du som patient från andra län försöker vi alltid att boka in din tid så att det passar din resa hit och vi ordnar självklart med intyg för reseersättning, om du behöver det.

Vi har sedan starten 2017 arbetat hårt för att ta vara på våra patienters synpunkter och se till att de ska känna sig 100 % nöjda med sina besök hos oss, och givetvis med den ögonvård vi ger dem. Efter fem år som verksamma är vi glada att kunna se resultaten av det i våra höga nöjdhetstal och ständiga behov av att bli ännu fler som arbetar på kliniken.

Vad kostar besöket?

Aleris arbetar på uppdrag av landets regioner och det är deras patientavgifter och regler för frikort som gäller när du ska betala. För dig som väljer vård i en annan region än den du är folkbokförd i är det regionen du får vård i som räknas. När vården är helt privat, till exempel vid plastikkirurgi eller ögonoperationer som inte är medicinskt motiverade betalar du däremot hela kostnaden själv. På 1177.se hittar du mer detaljerad information om vilka avgifter och kostnadsskydd som gäller för dig som patient.

Hitta hit

Aleris Ögon Uppsala
Stationsgatan 12,
753 40 Uppsala
Karta på Google Maps

Öppettider
Måndag–torsdag kl. 8–16
Fredag kl. 8–15

Ansvarig chef
Åsa Kalmerén 

Om sidan

Senast uppdaterad: 2024–01–22

Ansvarig: Ida Ankar, ida.ankar@aleris.se, Affärsområdeschef

Back to top