Skip to Content

Rutinerade specialister med fullt fokus på dina ögon

Privat – Försäkring – Remiss

Telefon

Måndag–torsdag kl. 8.15–15.00
Fredag kl. 8.15–12.00

Ring 040–20 55 55

Du hittar mottagningen vid lummiga Gustav Adolfs torg, mitt i centrala Malmö. Här möts du av en glad, rutinerad och hjälpsam personal. Det är lätt att få tider hos oss och vi utför förundersökning och operation på samma dag. Vi hjälper patienter från hela Sverige att snabbt få tider och kan dessutom operera båda ögonen vid samma besök.

För oss är optikerna en viktig pusselbit i en bättre syn och vi är måna om att vara ett lättillgängligt stöd för Malmös optiker. Vi vet att synen spelar väldigt stor roll i livet och gör verkligen allt för att hjälpa våra patienter.

Vad kostar besöket?

Aleris arbetar på uppdrag av landets regioner och det är deras patientavgifter och regler för frikort som gäller när du ska betala. För dig som väljer vård i en annan region än den du är folkbokförd i är det regionen du får vård i som räknas. När vården är helt privat, till exempel vid plastikkirurgi eller ögonoperationer som inte är medicinskt motiverade betalar du däremot hela kostnaden själv. På 1177.se hittar du mer detaljerad information om vilka avgifter och kostnadsskydd som gäller för dig som patient.

Hitta hit

Aleris Ögon Malmö
Lilla Nygatan 11
211 38 Malmö
Karta på Google Maps

Öppettider
Måndag–torsdag kl. 7.30–15.00
Fredag kl. 7.30–13.00

Ansvarig chef
Carina Svensson

Om sidan

Senast uppdaterad: 2024–01–19

Ansvarig: Ida Ankar, ida.ankar@aleris.se, Affärsområdeschef

Back to top