Aleris Specialistvård Nacka

Nacka sjukhus

Aleris Specialistvård Nacka har ett flertal mottagningar som bedriver specialistvård och rehabilitering. Vi har en stor operationsverksamhet och vårdavdelning där du får en trygg och medicinskt kvalificerad vård. Vår närakut är öppen alla dagar året om.

God vård och behandling

Hos Aleris Specialistvård Nacka får du en god vård och behandling. På våra mottagningar möter du erfarna och skickliga specialister inom t ex ryggkirurgi, urologi, gynekologi och ortopedi. För oss är det viktigt att du som patient känner dig trygg och väl omhändertagen. Här får du alltid bra information om din vård så att du känner dig delaktig i din behandling.

Remiss

Vi strävar efter att ha korta väntetider, både till specialistmottagningarna och till vår operationsavdelning. På flera mottagningar är det därför önskvärt eller ett krav att du har en remiss från vårdcentral eller annan läkare. Remissen ska vara specifik för det behov du söker behandling för, ex. höftled. Det hjälper oss att ge dig rätt vård och korta väntetiderna. Alla mottagningar kräver dock inte remiss.

Patienter med sjukvårdsförsäkringar

Vi tar även emot patienter med sjukvårdsförsäkringar och samarbetar med flertalet försäkringsbolag. Kontakta ditt försäkringsbolag så hjälper de dig att komma till oss.

Kontakta oss dygnet runt

För att slippa vänta i långa telefonköer kan du kontakta oss när det passar dig dygnet runt. Genom e-tjänsten 1177 Vårdguiden kan du kontakta mottagningen för förnyelse av recept, frågor, avboka tid mm. Det går även bra att avboka tid via vår telefonsvarare på Tfn 08-601 53 00.

Avgifter

Vi har samma patientavgifter som landstinget. Frikort gäller.

Hitta till oss!

Med buss till Ektorps Centrum/Nacka Närsjukhus
Bussar går från Slussen nr 409-414, 422 och 471.
Från Värmdö 432-440, byte vid Henriksdal.
Från Handen buss 840 med byte vid Nacka Forum.
Från Tyresö buss 821.
Från Kvarnholmen buss 469 till Nacka Närsjukhus.

Med bil
Kör Värmdöleden väg 222 till avfart Ektorp,
följ skyltarna mot Nacka Närsjukhus.
För patientparkering, kör runt sjukhuset.

Till toppen av sidan