Skip to Content

Rutinerade specialister med fullt fokus på dina ögon.

Hitta till vår mottagning

Adress

Aleris Ögon Europakliniken

Sabbatsberg Sjukhus
Olivecronas väg 1

Öppettider

Måndag-fredag 8.00-16.30

Telefontider

Måndag-fredag 8.00-15.00

Vi ligger centralt i Stockholm med Odenplan som närmaste tunnelbane- och pendeltågstation (Citybanan). Buss 53 och 61 stannar precis utanför, hållplats Sabbatsbergs Sjukhus.

Postadress:
Aleris Ögon Europakliniken
Postbox 6401
113 82 Stockholm

Om mottagningen

På anrika Sabbatsberg i centrala Stockholm möts du inte bara av nyrenoverade fräscha lokaler. Här finner du även ett team med ögonläkare, sjuksköterskor, optiker, undersköterskor, optikerassistenter och administratörer med spetskompetens och en ständig ambition att ligga i framkant vad gäller ögonvård.

Det innefattar allt från behandlingstyper, till vårdkvalitet och det personliga mötet med oss. Vi har inte något remisskrav, det går bra att höra av sig direkt till oss och vi har idag patienter som kommer från många delar av landet.

Vad kostar besöket?

Aleris arbetar på uppdrag av landets regioner och det är deras patientavgifter och regler för frikort som gäller när du ska betala. För dig som väljer vård i en annan region än den du är folkbokförd i är det regionen du får vård i som räknas. När vården är helt privat, till exempel vid plastikkirurgi eller ögonoperationer som inte är medicinskt motiverade betalar du däremot hela kostnaden själv. På 1177.se hittar du mer detaljerad information om vilka avgifter och kostnadsskydd som gäller för dig som patient.

Några av våra behandlingar

Ansvarig chef

Ulrika Hjertström

Om sidan

Senast uppdaterad: 2023-06-20
Ansvarig: Ida Ankar, ida.ankar@aleris.se, Affärsområdeschef

Skicka aldrig personuppgifter över e-post.
Vi kan tyvärr inte svara dig då.

Back to top