Skip to Content

Aleris Specialistvård Nacka

Aleris Specialistvård Nacka har ett flertal mottagningar som bedriver specialistvård och rehabilitering. Vi har en stor operationsverksamhet och vårdavdelning där du får en trygg och medicinskt kvalificerad vård och behandling. Vår närakut är öppen alla dagar året om. Vi har avtal med Stockholms läns landsting, landstingets patientavgifter och frikort gäller.Erfarna specialister

Hos Aleris Specialistvård Nacka får du en god vård och behandling. Vi behandlar allt från lättare besvär till svårare åkommor.

Vår framgångsrika verksamhet inom ortopedi fortsätter på Nacka Sjukhus

Vi utreder och behandlar dig som har smärta och besvär i rörelseapparaten. På våra mottagningar möter du erfarna och skickliga specialister inom t ex fotkirurgi, ryggkirurgi och höft- och knäproteser. För oss är det viktigt att du som patient känner dig trygg och väl omhändertagen. Här får du alltid en god information om din vård så att du känner dig delaktig i din behandling.

Remiss

För att vi bättre ska kunna bedöma vårdbehovet är det en fördel om du har remiss till våra läkarmottagningar. Remissen får du till exempel av din husläkare eller annan läkare. Läs mer om vad som gäller angående remiss under respektive mottagning.

När vi får din remiss bokar vi en tid till dig hos oss. Du får därefter en kallelse hem i brevlådan. Du kan boka återbesök direkt via telefonbokning på specialistmottagningen. Till vissa mottagningar, som till exempel gynekologimottagningen, behövs det inte någon remiss för att få träffa en specialist.

Boka tid 

Du kan nå oss på telefon eller via e-tjänsten 1177. 

Avbokning av ett inbokat besök

Vi är tacksamma för att din avbokning sker i så god tid som möjligt före ditt inbokade besök. Återbud lämnas minst 24 timmar före avtalad tid på telefon. Du kan lämna återbud dygnet runt via telefonsvarare eller via e-tjänsten 1177 Vårdguiden.

Vid sent återbud eller om du uteblir från bokat besök får du betala patientavgift samt faktureringsavgift. Detta gäller även patienter under 20 år. Vid uteblivet besök gäller inte frikort.

Beställa journalkopior

Du beställer enklast dina journalkopior via 1177 Vårdguiden. Om du saknar inloggning kan du även ringa respektive mottagning hos oss. 

Röntgen

I direkt anslutning till mottagningen i Nacka finns även även röntgen som erbjuder; datortomografi, konventionell röntgen, magnetkamera samt ultraljud. Läs mer om röntgen här.

Patienter med sjukvårdsförsäkringar

Aleris Specialistvård Nacka samarbetar med ett flertal försäkringsbolag i Sverige. Om du har en sjukvårdsförsäkring, kontakta ditt försäkringsbolag för mer information.

Hitta hit

Med buss

Hållplats Ektorps Centrum/Nacka Närsjukhus

Med bil
Kör Värmdöleden väg 222 till avfart Ektorp. För patientparkering, kör runt sjukhuset.

I sjukhusets entréhall finns:

  • Cafeteria har öppet vardagar 9-17
  • Bankomat
  • Apotek finns mitt emot huvudentrén och har öppet måndag-fredag 8-18 samt lördag 10-14

Mats Fogelberg

Läkare

Aleris Specialistvård Nacka

Louise Broström

Specialist i gynekologi och obstetrik

Aleris Specialistvård Nacka

Ladan Fardi

Leg sjuksköterska/operationskoordinator

Telefontider: Mån-fre 8-12

Ansvarar för bokningen av:
Axelkirurgi
Fotkirurgi
Handkirurgi

Anna-Maria Kanold

Specialist i gynekologi och obstetrik

Aleris Specialistvård Nacka

Ann-Britt Bjersten

Leg.sjuksköterska/operationskoordinator

Telefontider: Mån-fre 8-12 
Aleris Specialistvård Nacka.
Ansvarar för bokningen av höft- och knäproteskirurgi

Arne Rådestad

Specialist i gynekologi och obstetrik

Aleris Specialistvård Nacka


Telefonsystem Flexitid för uppringning

På flera av våra mottagningar använder vi oss av ett telefonsystem som heter Flexitid. Tjänsten innebär att du slipper långa telefonköer. Istället för att vänta i telefonkö trycker du in eller pratar in ditt telefonnummer och blir uppringd senare under dagen.

Läs mer >

Back to top