Aleris Specialistvård Nacka

Nacka sjukhus

Aleris Specialistvård Nacka har ett flertal mottagningar som bedriver specialistvård och rehabilitering. Vi har en stor operationsverksamhet och vårdavdelning där du får en trygg och medicinskt kvalificerad vård och behandling. Vår närakut är öppen alla dagar året om. Vi har avtal med Stockholms läns landsting, landstingets patientavgifter och frikort gäller.

Vår framgångsrika verksamhet inom ortopedi fortsätter på Nacka Sjukhus

Aleris erbjuder ett flertal mycket kunniga och erfarna specialister inom ortopedi. Vi utreder och behandlar dig som har smärta och besvär i rörelseapparaten. Våra specialister utför operationer av axel och skuldra, fot, hand, ledprotes i höft- och knäled samt ryggar.

Erfarna specialister

Hos Aleris Specialistvård Nacka får du en god vård och behandling. Vi behandlar allt från lättare besvär till svårare åkommor. På våra mottagningar möter du erfarna och skickliga specialister inom t ex fotkirurgi, ryggkirurgi, urologi, medicinsk fotvård, gynekologi och ortopedi. För oss är det viktigt att du som patient känner dig trygg och väl omhändertagen. Här får du alltid en god information om din vård så att du känner dig delaktig i din behandling.

Behövs remiss?

För att vi bättre ska kunna bedöma vårdbehovet är det en fördel om du har remiss till våra läkarmottagningar. Remissen får du till exempel av din husläkare eller annan läkare. Läs mer om vad som gäller angående remiss under respektive mottagning.

Boka tid och lämna återbud

Du kan nå oss på telefon eller via e-tjänsten 1177. Återbud kan lämnas dygnet runt på telefon eller via e-tjänsten 1177. Återbud skall lämnas senast 24 timmar innan avtalad tid, uteblivet besök debiteras.

Beställa journalkopior

Du beställer enklast dina journalkopior via 1177 Vårdguiden. Om du saknar inloggning kan du även ringa respektive mottagning hos oss. 

Röntgen

I direkt anslutning till mottagningen i Nacka finns även även röntgen som erbjuder; datortomografi, konventionell röntgen, magnetkamera samt ultraljud. Läs mer om röntgen här.

Patienter med sjukvårdsförsäkringar

Aleris Specialistvård Nacka samarbetar med ett flertal försäkringsbolag i Sverige. Om du har en sjukvårdsförsäkring, kontakta ditt försäkringsbolag för mer information.

Till toppen av sidan