Skip to Content

Rutinerade specialister med fullt fokus på dina ögon

Privat – Försäkring – Remiss

Telefon

Måndag–fredag kl. 8–13

Ring 08-123 194 10

Mitt i Täby, i nära anslutning till transporter och Täby Centrum hittar du vår mottagning, och oss rutinerade ögonspecialister. Vi är både stolta och glada över att fler och fler väljer oss och den vård vi ger.

När vi startade 2016 i gamla Täby närsjukhus lokaler var vi fyra som arbetade här, idag är vi tio. Vår inställning har varit densamma sedan start. Det ska vara enkelt och tryggt för dig att vara patient hos oss och vi ska ge dig ögonvård av allra högsta kvalitet. Vi vet hur stor skillnad synen kan göra i livet och vi gör verkligen allt för att hjälpa dig.

Vad kostar besöket?

Aleris arbetar på uppdrag av landets regioner och det är deras patientavgifter och regler för frikort som gäller när du ska betala. För dig som väljer vård i en annan region än den du är folkbokförd i är det regionen du får vård i som räknas. När vården är helt privat, till exempel vid plastikkirurgi eller ögonoperationer som inte är medicinskt motiverade betalar du däremot hela kostnaden själv. På 1177.se hittar du mer detaljerad information om vilka avgifter och kostnadsskydd som gäller för dig som patient.

Hitta hit

Aleris Ögon Täby
Esplanaden 9
183 34 Täby
Karta på Google Maps

Öppettider
Måndag–fredag kl. 7.45–16.30

Ansvarig chef
Roman Larin

Om sidan

Senast uppdaterad: 2024–01–19

Ansvarig: Ida Ankar, ida.ankar@aleris.se, Affärsområdeschef
Skicka aldrig personuppgifter över e-post.
Vi kan tyvärr inte svara dig då.

Back to top