Råd och Vård för idrottsskador

Spelar du fotboll, basket, innebandy eller tränar orientering? Undvik idrottsskador och få snabb hjälp om något händer genom Folksams tjänst "Råd och Vård för idrottsskador". Hit kan du som spelare, ledare eller förälder ringa och få kostnadsfria råd om förebyggande övningar och behandling av idrottsskador av Aleris legitimerade fysioterapeuter/sjukgymnaster, alla med specialkunskap om idrottsskador samt vid behov få tid till vård.

"Råd och Vård för idrottsskador" är en kostnadsfri tjänst

"Råd och Vård för idrottsskador" är gratis och är en telefonrådgivningstjänst som Folksam erbjuder och dit idrottsutövare, ledare eller förälder ringer för att få råd om hur man själv förebygger skador och besvär som kan uppstå i samband med idrottsaktiviteter. I förekommande fall kan du också få en tid till vård.

Rådgivningen utförs av Aleris legitimerade fysioterapeuter/sjukgymnaster - alla med specialkunskap om idrottsrelaterade besvär. Det kan handla om förebyggande förslag på balans- och styrkeövningar som stärker särskilt utsatta muskler och leder, tips på uppvärmnings- och stretchövningar för att inte dra på sig idrottsrelaterade besvär och tips på hur man själv kan behandla en redan uppkommen skada så att man så snabbt som möjligt kommer tillbaka till spelplanen.

Ring 020-44 11 11 "Råd och Vård för idrottsskador"       

Tjänsten är öppen vardagar kl. 8-17. Du kan även maila till   radochvard@aleris.se

Vem kan använda Råd och Vård för idrottsskador?

Råd och Vård för idrottsskador är en medlemsförmån via Folksam för dig i klubbar och föreningar inom Svenska FotbollförbundetSvenska Innebandyförbundet , Svenska Basketbollförbundet och Svenska Orienteringsförbundet
Till toppen av sidan