Skip to Content

Skickliga specialister, högklassig vård och tid för dig

Från smärta till fungerande vardag

Hos oss på Aleris träffar du erfarna ortopeder, sjuksköterskor och fysioterapeuter på en rad olika platser i Sverige. Vi håller en erkänt hög medicinsk kvalitet, har korta kötider och mycket nöjda patienter. Vi hjälper dig gärna med dina besvär, vare sig du har remiss eller inte.

Rygg och nacke

Många går alltför länge utan förklaring till ryggsmärtor. Hos oss möts du av erfarna ortopeder med specialistkompetens inom rygg och nacke.

Knä

Besvär i knän, exempelvis korsbandsskador eller artros, drabbar alla åldersgrupper. Ibland blir en operation nödvändig för att bli kvitt problemen.

Höft

Skador, inflammation och artros kan orsaka höftsmärta. Ibland räcker rätt träning och ibland är en operation nödvändigt för att bli kvitt problemen.

Axel

Axelkirurgi är ett område som utvecklats mycket de senaste åren och allt fler kan idag behandlas med en operation.

Ryggsmärta som strålar ner i benen är ofta ischias

Ischias uppstår när kroppens längsta nerv, ischiasnerven, blir irriterad eller inflammerad. Det kan orsaka smärtor i ryggen som strålar ut i benet och ibland även vaden och foten.

Artrossmärta försvinner ofta efter operation

Artros i höftleden är relativt vanligt när man blir äldre. Symtomen är stelhet och smärta och om besvären påverkar livskvaliteten mycket kan en höftoperation med konstgjord höftled bli aktuell.

Om sidan

Senast uppdaterad: 2023-05-25

Ansvarig: Susanne Franzon, affärsområdeschef
Granskare: Anders Kjellin, medicinskt ledningsansvarig läkare

Skicka aldrig personuppgifter över
e-post. Vi kan inte svara dig då.

Synpunkter på webben?
webbredaktion@aleris.se

Back to top