Skip to Content

Ortopedi & Sports Medicine

Hos oss får du förstklassig medicinsk vård och behandling om du har smärta eller har skadat dig i rörelseorganen.  Aleris bedriver ortopedi från Umeå i norr till Malmö i söder. Vi har skickliga ortopeder inom armbåge, axel, fot, hand, höft, knä och rygg och hjälper dig med det som besvärar dig. 

Inom Sports Medicine arbetar ortopeder och fysioterapeuter som är specialiserade på idrotts- och motionsrelaterade skador i nära samarbete.  Våra ortopeder är specialutbildade på att behandla bland annat korsbandsskada, ledbandsskada, meniskskada, vrickad och skadad fotled, knäsmärta, överbelastningsskador i hälsena och knäskålssena, akuta muskelskador, axelskador, instabila axlar, armbågsskador och hamstringsskador. Nedan kan du se några exempel på vad vi kan hjälpa till med.

Välkommen att kontakta oss.

Det finns roligare saker att bära på än ryggsmärta- Välkommen till Nya Ryggkirurgiska.

Ryggsmärtor är en av de vanligaste orsakerna till sjukskrivning, och många patienter går alltför länge innan de får en förklaring till sina problem. Var inte en av dem. Ring oss på vardagar mellan 08.00 och 16.00 så hjälper vi dig att få rätt vård

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig

Back to top