Skip to Content

Aleris Specialistvård Täby

Till Aleris Specialistvård Täby är du välkommen som behöver specialistvård inom handkirurgi, ortopedi, urologi, ögon och öron-näsa-hals ( notera remisstvång till ÖNH). Vi har avtal med Region Stockholms vars patientavgifter och frikort gäller. Om du har en privat sjukvårdsförsäkring kan du söka vård vid vår ortoped- och öron-näsa-hals mottagning. Kontakta ditt försäkringsbolag för bokning.

Erfarna specialister

Här på Aleris Specialistvård Täby arbetar erfarna och skickliga specialister som utreder och behandlar allt från lättare besvär till svårare sjukdomar och åkommor som kräver operation. Vi har både mottagning och operationsverksamhet där du får trygg och kvalificerad vård och behandling. 

Behövs remiss?

För att vi ska kunna bedöma vårdbehovet är det en fördel om du har remiss till våra läkarmottagningar. Remissen får du till exempel av din husläkare eller annan läkare. Läs mer om vad som gäller angående remiss under respektive mottagning. 

Vi använder oss av KIVRA när vi skickar våra kallelser.

Med sjukvårdsförsäkring

Om du har en privat sjukvårdsförsäkring kan du söka vård vid vår ortoped- och öron-näsa-hals mottagning. Kontakta ditt försäkringsbolag för bokning.

Under behandlingen håller vi en nära dialog med dig och bokar vid behov in uppföljningar.

Boka tid och lämna återbud

Du kan nå oss på telefon 08-123 194 10 eller via e-tjänsten 1177. Återbud kan lämnas dygnet runt på telefon eller via e-tjänsten 1177. Återbud skall lämnas senaste 24 timmar innan avtalad tid, uteblivet besök debiteras. 

Hitta hit

Aleris Specialistvård ligger i anslutning till Täby Centrum norr om Stockholm – det är enkelt att ta sig hit både via buss och tåg (Roslagsbanan).

Vår huvudentré är Esplanaden 9

Om du kommer med bil finns det garageplatser på Åkerbyvägen 2.

Välkommen att kontakta oss.


Back to top