Skip to Content
Aleris Ortopedi Ängelholm

Från smärta i leder och muskler – till fungerande vardag

masma67046_1200x700.jpg

Vid diskbråck uppstår smärtor i ländryggen hastigt eller gradvis, ofta med ökande smärtutstrålning i ett ben. De flesta diskbråck försvinner inom 2–6 månader, men ibland tar det längre tid.

aleris-30_1200x700.jpg

Ålder och fysisk aktivitetsnivå avgör vilken behandling som är lämplig vid en korsbandsskada. Om man idrottar aktivt krävs vanligtvis en operation för att stabiliteten i knät ska bli tillräcklig.

Väntar du på operation eller ortopedibedömning på något av Södra sjukvårdsregionens sjukhus (Skåne, Halland, Kronoberg, Blekinge)?

I Sverige har vi en nationell vårdgaranti som innebär att du inte ska behöva vänta längre än maximalt 90 dagar på att få specialistvård. Om du får vänta längre, ta kontakt med den mottagning du väntar på och meddela att du vill åberopa vårdgarantin och komma till Aleris, så får du hjälp.

Observera att du inte ska behöva vänta i 90 dagar på att få ett besked om när du ska få din mottagnings- eller operationstid. Beskedet om när du ska få hjälp kan du begära redan inom ett par veckor efter att sjukhuset tagit emot din remiss.

Önskar du mer information om hur du kan bli patient hos oss, vänligen kontakta asa.ahlberg@aleris.se eller telefon 0431-37 17 26.

Hitta till vår mottagning

Adress

Aleris Ortopedi Ängelholm

Landshövdingevägen 7E
262 52 Ängelholm

Öppettider

Måndag - torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-12.00

Telefontider

Måndag – torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.00-12.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Sjukhuset ligger ungefär 500 meter från Ängelholms järnvägsstation. För att komma till sjukhusområdet med buss kliver du av vid busshållplatsen Ängelholm Sjukhuset.

Avgiftsbelagda parkeringsplatser finns på sjukhusområdet.

Om mottagningen

Hos Aleris på Ängelholms sjukhus får du de absolut bästa förutsättningarna för specialistvård inom ortopedi ock kirurgi. Mottagningen präglas av en familjär stämning och patientnöjdheten ligger på över 95 %. Våra operationssalar är modernt utrustade och våra skickliga specialister har mycket gedigen erfarenhet. Personalgruppen har arbetat länge tillsammans och genom vår ”Ängelholmsanda” ser vi till att varje enskild individ blir sedd.

Verksamhetschef

Emma Herlin

Om sidan

Senast uppdaterad: 2022-12-05
Ansvarig: Susanne Franzon, affärsområdeschef
webbredaktion@aleris.se

Back to top