Aleris Hälsocentral Bollnäs

Aleris Hälsocentral Bollnäs

Aleris Hälsocentral Bollnäs erbjuder dig och hela din familj sjukvård av genomgående hög kvalitet, personligt engagemang och god service. Vi erbjuder ett stort utbud av läkarvård, rehabilitering och specialiserad vård.

Vi finns i Bollnäs sjukhus på nedre plan, till vänster från entrén. Mottagningen håller till i moderna lokaler anpassade för verksamheten. Förutom vanliga undersökningsrum har vi också en egen rehabiliteringsavdelning. Här erbjuder vi träningsmöjligheter i ett modernt och välutrustat gym.

Rådgivning och kontakt 

För rådgivning och kontakt med vår personal se Kontakt med vår personal.

Gynekolog

Du som är listad hos oss på Aleris Hälsocentral Bollnäs har också möjlighet att träffa en gynekolog.

Bokning och avbokning av besök

Du kan boka tid till Aleris Hälsocentral Bollnäs direkt på tfn 0278-62 22 00. Vi är dock tacksamma för att din avbokning sker i så god tid som möjligt, senast 24 timmar före besöket. Du kan även skicka ett meddelande i 1177 Vårdguiden för önskemål om att boka eller avboka ditt besök. Vissa tider (webbtider) hos fysioterapeuterna är också av- och ombokningsbara direkt via 1177 vårdguiden. Läs mer

På uppdrag av Region Gävleborg

Aleris Hälsocentral Bollnäs drivs på uppdrag av Region Gävleborg. Att arbeta på uppdrag av Region Gävleborg innebär bland annat att alla vårdprogram och rutiner gäller på samma sätt hos oss som på övriga hälsocentraler i länet.

Lista dig gärna hos oss

Fyll i blanketten och skicka in den till Hälsovalskontoret, Region Gävleborg, eller lämna in den hos oss.

Till toppen av sidan