Skip to Content

Aleris Hälsocentral Bollnäs

Aleris Hälsocentral Bollnäs erbjuder dig och hela din familj sjukvård av genomgående hög kvalitet, personligt engagemang och god service. Vi erbjuder ett stort utbud av läkarvård, rehabilitering och specialiserad vård.

Reception

På receptionen vid Aleris Hälsocentral Bollnäs arbetar undersköterskor som bland annat kan hjälpa dig med receptförnyelser, val av hälsocentral och hjälpa dig så att du hittar rätt.

Vi finns i Bollnäs sjukhus på nedre plan, till vänster från entrén. Mottagningen håller till i moderna lokaler anpassade för verksamheten. Förutom vanliga undersökningsrum har vi också en egen rehabiliteringsavdelning. Här erbjuder vi träningsmöjligheter i ett modernt och välutrustat gym.

TBE-vaccinering

Den 3 april liksom 29 maj, kl 15-16 bägge dagarna, erbjuder vi TBE-vaccinering.

Provtagning

Undersökning och utredning av olika kroppsliga besvär innefattar ofta provtagningar av olika slag. Laboratoriet vid Aleris Hälsocentral Bollnäs har öppet för provtagning vardagar kl 7.30-11.

Om du i samband med ditt läkar- eller sjuksköterskebesök på hälsocentralen är i behov av provtagning eller är remitterad för provtagning via våra online-läkare så är du välkommen för provtagning fram till kl 16.45. 

Rådgivning och kontakt

För rådgivning och kontakt med vår personal se Kontakt med vår personal.

Gynekolog

Du som är listad hos oss på Aleris Hälsocentral Bollnäs har också möjlighet att träffa en gynekolog.

Bokning och avbokning av besök

Du kan boka tid till Aleris Hälsocentral Bollnäs direkt på tfn 0278-62 22 00. Vi är dock tacksamma för att din avbokning sker i så god tid som möjligt, senast 24 timmar före besöket. Du kan även skicka ett meddelande i 1177 Vårdguiden för önskemål om att boka eller avboka ditt besök. Vissa tider (webbtider) hos fysioterapeuterna är också av- och ombokningsbara direkt via 1177 vårdguiden. Läs mer

På uppdrag av Region Gävleborg

Aleris Hälsocentral Bollnäs drivs på uppdrag av Region Gävleborg. Att arbeta på uppdrag av Region Gävleborg innebär bland annat att alla vårdprogram och rutiner gäller på samma sätt hos oss som på övriga hälsocentraler i länet.

Lista dig gärna hos oss

Fyll i blanketten och skicka in den till Hälsovalskontoret, Region Gävleborg, eller lämna in den hos oss.

 

 


Bra att veta

Du kan boka tid till Aleris Hälsocentral Bollnäs direkt. Ring 0278-62 22 00. Vid allvarlig akut sjukdom eller skada ring 112.

Läs mer >

Kontakt med vår personal

För kontakt med distriktssköterska, frågor om pågående vård och tidsbokning till distriktssköterske- och läkarmottagning ringer du: 0278-62 22 00.

Läs mer >

Back to top