Vifolkagården

 • Vårt läge

  Vårt äldreboende ligger naturskönt i orten Mantorp, mellan Mjölby och Linköping. Här finns en professionell och engagerad personalgrupp som ger mycket god vård och omsorg till våra boende.

 • Boendet

  Gemensamma utrymmen

  Varje enhet har gemensamt kök, vardagsrum, matsal, har tillgång till en stor gemensamhetslokal där fester och annat anordnas.

   

 • Aktiviteter

  Aktiviteter

  Här uppmuntrar vi till aktivitet på dina egna villkor. Aktiviteterna anpassas till dig så att du ska kunna leva så som du önskar. Vi vi bygger på det friska hos varje enskild och ser möjligheterna. 

Vifolkagården är ett äldreboende som ligger naturskönt i orten Mantorp, mellan Mjölby och Linköping. På boendet finns ett stort utbud i form av demensenhet, korttidsplatser, hemtjänstverksamhet och egen restaurang. Vifolkagården har fått Hagdahlsakademins pris för bra mat i äldrevården i Östergötland 2018.

Vifolkagården drivs på entreprenad med Mjölby kommun som uppdragsgivare. För mer information om Mjölby kommun se www.mjolby.se.

Alla bor i egen lägenhet

På Vifolkagården finns 46 trevliga lägenheter med badrum och pentry. Verksamheten drivs på uppdrag av Mjölby kommun.

Gemensamma aktiviteter

På Vifolkagården finns stora och bra gemensamhetsytor för aktiviteter. Akltiviteterna utgår från den enskilda personens vanor och val.

Engagerad personal

På Vifolkagården finns en professionell och engagerad personalgrupp som ger mycket god vård och omsorg till de boende på Vifolkagården.

Aleris äldreboenden är ISO-certifierade och har kvalitetsdeklaration. Läs mer om detta här.

Verksamhetschef

Birgitta Johansson, verksamhetschefBirgitta Johansson är verksamhetschef på Vifolkagårdens äldreboende i Mantorp.

Till toppen av sidan