Ortopedmottagning

Ortoped Nacka

Aleris ortopedmottagning i Nacka tar hand om dig som har smärta och besvär i rörelseapparaten. Vi har mottagningsverksamhet samt utför operationer både i dagkirurgi och operationer som kräver övernattning på vår vårdavdelning. Vi har avtal med Stockholms läns landsting, landstingets patientavgifter och frikort gäller.

Ortopedisk verksamhet

På vår ortopediska mottagning i Nacka arbetar erfarna ortopeder som utreder och behandlar dig som har smärta och besvär i rörelseapparaten. Vår ortopediska mottagning är indelad i olika medicinska sektioner där varje del bemannas av specialister: axel & skuldrafot, hand, ledprotes i höft- och knäled samt rygg.

Operationer utför vi både i dagkirurgi, vilket innebär att du får lämna sjukhuset samma dag som du har blivit opererad, samt större operationer som kräver övernattning på vår vårdavdelning exempelvis större fotoperationer eller protesoperation i höft- eller knäled.

Behövs remiss?

Ja för att komma till oss behöver du en remiss med en röntgenutredning från vårdcentral eller annan läkare. Remissen måste vara specifik för det behov du söker behandling för, t ex höftled. Det hjälper oss att ge dig rätt vård och korta väntetiderna.

Kontakta oss

Du kan nå oss på telefon eller via e-tjänsten 1177. Återbud kan lämnas dygnet runt på telefon eller via e-tjänsten 1177. Återbud skall lämnas senast 24 timmar innan avtalad tid, uteblivet besök debiteras.

Patienter med sjukvårdsförsäkringar

Aleris Specialistvård Nacka samarbetar med ett flertal försäkringsbolag i Sverige. Om du har en sjukvårdsförsäkring, kontakta ditt försäkringsbolag för mer information.

Till toppen av sidan