Skip to Content

Aleris Hälsocentral Voxnadalen

Aleris Hälsocentral Voxnadalen i Alfta i Ovanåkers kommun erbjuder dig och hela din familj sjukvård av genomgående hög kvalitet, personligt engagemang och god service. Hos oss finns en samlad verksamhet med läkare, distriktssköterska, barnavårdscentral, sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut och kurator. Vi hälsar er varmt välkomna!

Rådgivning och kontakt 

För rådgivning och kontakt med vår personal ring 0271-55500.

Gynekolog

Du som är listad hos Aleris Hälsocentral Voxnadalen har möjlighet att träffa en gynekolog på Aleris Hälsocentral Bollnäs.

Bokning och avbokning av besök

Du kan boka tid till Aleris Hälsocentral Voxnadalen direkt på tfn 0271-555 00. Vi är tacksamma för att din avbokning sker i så god tid som möjligt, senast 24 timmar före besöket. Du kan även skicka ett meddelande hos 1177 Vårdguiden för önskemål om att boka eller avboka ditt besök. Vissa tider (webbtider) hos fysioterapeuten är också av- och ombokningsbara direkt via 1177 vårdguiden. 

På uppdrag av Region Gävleborg

Aleris Hälsocentral Voxnadalen drivs på uppdrag av Region Gävleborg. Att arbeta på uppdrag av Region Gävleborg innebär bland annat att alla vårdprogram och rutiner gäller på samma sätt hos oss som på övriga hälsocentraler i länet.

Lista dig gärna

Här kan du ladda hem listningsblanketten eller lista dig via 1177 Vårdguiden

Aleris_halsocentral_voxnadalen.jpg


Back to top