Skip to Content

Aleris Specialistvård Bollnäs

Aleris Specialistvård Bollnäs har ett flertal vårdavdelningar och mottagningar som bedriver specialistvård och rehabilitering vid Bollnäs sjukhus.


Verksamhetsområde Medicin

Verksamhetsområde Medicin består av vårdavdelningar, akutmottagning, antikoagulationsmottagning, behandlingsenhet, dialys- och njurmottagning samt specialistmottagningar. Våra specialistmottagningar omfattar mottagningar för kardiologi (hjärta), reumatologi, neurologi, endokrin- och diabetes, hematologi, stroke och endoskopi.

Verksamhetsområde Operation

Verksamhetsområde Operation är vår opererande verksamhet inom områdena kirurgi, ortopedi och urologi. Vi har mottagningsverksamhet både i Bollnäs och Söderhamn men alla operationer utförs här i Bollnäs.

Rehabilitering

På rehabmottagningen arbetar vi med rehabilitering och medicinsk behandling. Här träffar du arbetsterapeut, fysioterapeut, logoped, dietist och kurator.

Aleris Specialistvård Ögon Bollnäs

Aleris Specialistvård Ögon Bollnäs erbjuder vi dig specialiserad ögonsjukvård när det gäller behandling av grå starr (katarakt).

Personcentrerad vård

För oss är det viktigt att du som patient känner dig trygg och väl omhändertagen. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat synsätt som innebär att vi arbetar i team tillsammans med dig som patient så att du alltid får en god information om din vård och känner dig delaktig i din behandling.

Komma till oss

Du bokar tid till Aleris Specialistvård Bollnäs direkt på telefon. Vi är tacksamma för att din avbokning sker i så god tid som möjligt före ditt inbokade besök, senast 24 timmar före besöket. Under Bra att veta hittar du mer information som är bra att känna till inför besöket.

Uppdrag av Region Gävleborg

Aleris Specialistvård Bollnäs driver ca 80 procent av verksamheterna vid Bollnäs Sjukhus samt specialistmottagningarna vid Söderhamns sjukhus på uppdrag av Region Gävleborg. Att arbeta på uppdrag av Region Gävleborg innebär bland annat att alla vårdprogram och rutiner gäller på samma sätt hos oss som på övriga sjukhus i länet.   

Prisbelönt sjukhus

Bollnäs sjukhus har år efter år placerat sig i toppskiktet när landets bästa sjukhus utses av Dagens Medicin. Vi har belönats med fina utmärkelser för vår strokevård och hjärtvård av kvalitetsregistren Riksstroke och Swedeheart. Vi är stolta över vårt fina sjukhus! 

Aleris Hälsocentral Bollnäs

På sjukhuset finns även Aleris Hälsocentral Bollnäs. Här erbjuder vi dig och din familj ett stort utbud av läkarvård, rehabilitering och specialiserad vård.

Välkommen till oss!


Bra att veta, Aleris Specialistvård Bollnäs

Bra att veta, Aleris Specialistvård Bollnäs

Anmäl ditt besök i receptionen i huvudentrén. Du kan betala med betalkort eller faktura. Vi tar däremot inte emot kontant betalning. Receptionen är öppen måndag-fredag 7.15 - 17.

Läs mer >

Ansvariga Aleris Specialistvård Bollnäs

Ansvariga

Här hittar du kontaktuppgifter till våra ansvariga chefer.

Läs mer >


Back to top